“Albert ger en otrolig bra grund för barn”

Säger Sofia, en av 200.000 föräldrar som testat Albert. För Sofias barn Neo och Belle har tjänsten blivit både en rolig och viktig del av lärandet. 

Just nu erbjuder vi alla nya medlemmar att testa tjänsten gratis fram till påsk. Sofias familj har använt appen i flera månader och hon kan varmt rekommendera andra familjer att prova på tjänsten.

– Vi har bara positiva erfarenheter av Albert och barnen tycker att det är en rolig app. Den sprider mycket glädje här hemma när barnen använder den.

 

Beröm som väcker intresse

Det som lockade sonen Neo mest var den positiva feedback han möttes av i appen. I Albert får barnet bland annat hejarop och konfetti efter klarade övningar. De yngre barnen kan dessutom samla stjärnor beroende på hur många rätt de får inom ett område, vilket motiverar dem att vilja lära sig mer.

– Han gör gärna om övningarna för att få alla stjärnor. När han tycker att något är kul så vill han bara sitta med det hela tiden.

Prova Albert helt gratis!

Med digital mattehjälp kan du som förälder vara säker på att skärmtiden blir mer lärorik. Sofia tycker att det känns tryggt att veta att barnen lär sig något när de sitter vid skärmen.

– Det är så himla vanligt att man ger barn en platta eller telefon idag. Då kan de lika gärna ägna sig åt ett mattespel, så de lär sig matematikens grunder. För det är ändå det som bygger framtida kunskaper till senare.

 

Allt enligt läroplanen

Alberts innehåll är framtaget tillsammans med pedagoger och lärare. Alla övningar grundar sig i läroplanen och svårighetsgraden i appen ökar utifrån de olika årskurserna i skolan.

Sofia arbetar själv som lärare för mellanstadiet och rekommenderar även matte-appen till sina elever.

– Allt är så bra upplagt och man förstår verkligen hur övningarna följer läroplanen i den här appen.