”Han ville räkna hela tiden – han blev helt fast”

Erika är en av 200.000 föräldrar som skaffat Albert. Tack vare den digitala mattetjänsten har sonen Love, 6 år, fått ett större intresse för siffror och blivit redo för skolan.

Det som först väckte Erikas nyfikenhet för Albert var det lugna, barnvänliga utseendet.

– Tjänsten var så fin, inte lika skrikig som många andra appar och spel för barn, berättar hon.

Albert är en mattetjänst framtagen tillsammans med lärare och pedagoger med syfte att göra matematik roligare och enklare att lära sig. Genom spelelement och belöningar lär sig barnet på ett lekfullt sätt utifrån sin egen kunskapsnivå.

 

Redo för skolan

Nu när Love snart ska börja förskoleklass, har föräldrarna hållit utkik efter roliga utbildande appar. Dels för att Love själv visat ett intresse för matematik, men också för att ge honom ett försprång.

– Jag vill att han ska bli skolredo och kunna känna sig självsäker när de börjar med matte i skolan. Det är ju jättebra om vi kan göra det lättare för honom att hänga med i skolan och vilja fortsätta lära sig.

Prova Albert gratis!

När Love fick prova Albert tog det inte lång tid innan han var helt fast och började ta egna initiativ till att räkna.

– Albert har verkligen stärkt hans självförtroende. Han blir så glad och stolt när han löser en uppgift, vilket är kul att se.

 

Mattehjälp som gör skillnad

Alla barn i åldrarna 3-16 år kan använda vår mattetjänst. De yngre barnen kan utforska matematikens värld i Albert Junior och de äldre kan öka kunskaperna utifrån personliga mål i Albert. Tjänsten är kvalitetssäkrad, baserad på läroplanen och helt reklamfri. 

– Vårt mål är att demokratisera kunskap genom teknologi. Vi är stolta över att hittills kunnat hjälpa hundratusentals barn och därmed verkligen göra skillnad på riktigt, säger Alberts VD Arta Mandegari.